Workshops & Børnehold

Baby- og børnebehandler

svendborg . odense  

Workshops & Børnehold

Én af mine vigtigste missioner med hjertehjem, er at komme ud til jer. Jeg kommer glædeligt både ud til private, mødregrupper, skoler og institutioner, samt til messer med min viden om børn, kvinder og familieliv.


Når jeg holder workshops og foredrag er tryghed, nærvær og faglighed en selvfølgelighed. Jeg er grundig, seriøs og fjollet på samme tid, debatterende og forklarende. Jeg har altid lækre, rene økologiske olier med til alle deltagere, materiale med al information og hjemmeøvelser.


✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Tryk og glad workshop


Der findes fire forskellige tryk og glad-workshops. Som underviser i Tryk og glad-workshopsne er jeg særligt certificeret af Katrine Birk. En Tryk og glad workshop er meget informativ for forældre, der ønsker selv at kunne hjælpe deres barn med ubalancer fra urolig søvn til maveproblemer til hoste og snot.


Til en Tryk og glad workshop får du altid et gennemført materiale med hjem, hvor der er en del der er udarbejdet af Katrine Birk, og en del der er udarbejdet af mig selv. Derudover får du en lækker økologisk olie (neutral eller med lavendel), en masse viden om dit barn, samt et arbejdsark med punkter og zoner du kan bruge til at hjælpe dit barn.


Til workshoppen vil der altid blive serveret te, kaffe, frugt og snacks. Og der er afsat ekstra tid efterfølgende til at snakke om moderskaets udfordringer og skønheder. 


De fire workshops er:


Tryk og glad SØVN


Tryk og glad BABYMAVE (0-6 mdr.)


Tryk og glad MAVE OG KOST (6 mdr.-3 år)


Tryk og glad IMMUNFORSVARVarighed: 1,5-2 timer

Pris: 230,- / deltager + baby    *    Pris: 300,- / pr. forældrepar

Forstå og hjælp dit urolige barn


Denne workshop henvender sig til dig, der har et barn der let bliver uroligt, utålmodigt og frustreret. Du oplever måske at dit barn reagerer med vrede, aggressivitet og har svært ved at finde ro og stilhed i sig selv. Både om dagen og om natten. Eller du oplever måske et barn der er indadvendt, har let til tårer, er ukoncentreret og har svært ved at sove om natten?


På workshoppen vil du få en forståelse af dit urolige barn, samt få nogle virkeligt effektive redskaber til at hjælpe og skabe ro.


Jeg afholder gerne denne workshop for forældre, vennepar, mødregrupper, institutioner eller andre der kunne have interesse.


Til workshoppen vil der altid blive serveret te, kaffe, frugt og snacks. Og der er afsat ekstra tid efterfølgende til at snakke om moderskaets udfordringer og skønheder. 


Varighed: 1,5 time-2 timer

Pris: 230,- / deltager  *  Pris: 300,- / pr. forældrepar.

Hjertehjem og hjerteligt moderskab


Bliv tro mod dig selv og dit barn - og stå stærkere i dit eget lys.


Lær at blive selvsikker i dine valg omkring opdragelse og moderskab. Du vil blive guidet i at mærke efter og tage ansvar - uafhængigt af autoriteter og hvad andre mener og tænker om dine valg.


Du vil få konkrete redskaber til at stole på dit hjerte, fremfor de autoriteter der fylder hos dig. Du vil lære at stole på din egen moderintuition og vide at DU gør det rigtige for dit barn.


Jeg vil blandt andet komme ind på de konsekvenser det kan have for os selv som mødre, men også for vores børn, hvis vi kommer til at følge særlige retningslinjer for opdragelse, sundhed og livet generelt. Når jeg siger særlige retningslinjer, mener jeg både samfundsautoriteter, mønstre og forventninger i samfundet og nye opdragelsesinstanser, som er vækket til live eller opstået.


Min klare holdning er nemlig den, at ALLE er forskellige - INGEN passer ind i en boks og det giver derfor heller ikke mening at sige “sådan her GØR man bare”.


Der er INGEN der bare skal gøre sådan. Uanset om det gælder valg af opdragelsesmetoder, vacciner, medicin, kost, fjernsyn, skole, etc.


Jeg vil forsøge at løfte din energi, så der bliver plads til at du kan løfte dit eget hjerte og dermed højne din intuition, så du kan blive fuldkommen sikker i dit moderskab, når du skal træffe beslutninger for dig selv, dit barn og hele familien fremover.


Workshoppen holdes for mødregrupper, private grupper eller institutioner.


Pris: 230,- / deltager