Holistisk mødregruppe på Sydfyn

Holistisk mødregruppe

svendborg


fællesskab  I  moderskab  I  workshops  I  cirkler

 
 


♥ ♥ ♥ ♥Emner


Uge 39 / 22. oktober
Åbningsceremoni af mødrefællesskabet. Kom og hør hvad dette fællesskab vil kunne give dig. Vi skal blandt andet snakke om vigtigheden af fællesskab i moderskabet. Uge 41 / 5. november

Fødselshistorier og fortolkning. Har du nogensinde prøvet at tolke på din fødselsoplevelse og hvordan forholdet til dit barn er? Det skal vi prøve at arbejde med i dag på en kreativ måde. Uge 43 / 19. november

Varme, ro og overskud. I dag skal vi arbejde med varme i moderskabet. Varme er en vigtig kilde i efterfødslen for både mor og barn. Vi skal i dag have fodbad med salte, urter og have zoneterapi, der styrker ro, energi og overskud.Uge 45 / 3. december 

Morlivet er en rutsjebanetur. Rutsjebanen kan vi ikke undgå, men vi kan hjælpe hinanden ved at dele de fantastiske stunder og de stunder, hvor vi bare ikke kan mere. Vi skal prøve at finde frem til en fælles styrke, hvor vi kan hente motivation, mod og inspiration. Uge 47 / 17. december SPECIAL

Søvn, uro og gråd.

Vi skal lære en masse zoneterapi og akupressur til babyer, børn og voksne.

Vi kombinerer massage, zoneterapi, akupressur og motorik til en sjov

og lærerig dag med fokus på søvn, uro og gråd.

Vi kommer til at tale om putteritualer, rytmer og forventninger.

Denne dag bliver lidt længere: 09.30-13.00. Du vil modtage E-bog, lamineret inspirationsark til øvelser og du vil få en økologisk, ren olie til massage af dit barn og dig selv.Vi afslutter mødregruppen for i år og spiser en lækker, nærende vegetarisk frokost sammen. Prisen er 200 kr. 
 

Holistisk mødregruppe er et trygt, givende og inspirerende mødrefællesskab. Fællesskabet er for dig der savner fællesskab i moderskabet og som ønsker at lære dig selv bedre at kende. Både som kvinde, partner og mor. 


Fællesskabet er skabt til mødre, der ikke kun søger en dybere mening med deres moderskab, men også ønsker at skabe en større helhed og forståelse for familielivet. 


Holistisk mødregruppe er et åbent fællesskab, hvor alle mødre er velkomne. Der er tilmeldingskrav, men ikke mødepligt. Så hvis du vågner om morgenen og er helt flad, så er det helt OK at blive hjemme. Jeg plejer dog altid at sige; Prøv at kom, måske det er det der skal til, for at du får energien tilbage. 
“Det har været skønt med et dejligt pusterum med masser af varme (...) Du er så god til at gøre en tilpas”


Cathy

“Det var bare helt vidunderligt at være med og jeg føler sådan en taknemmelighed over at være med i gruppen. Jeg elsker at der var tænkt på hver en detalje og det var sådan et omsorgsfuldt og rart rum at være i”


Maria

“Kathrine skaber et trygt og kærligt rum, hvor ingenting er forkerte hverken at føle eller at gøre. Hvis man har brug for et favnende og støttende fællesskab er her et sted at gå hen”
Anna

Fællesskab


Et åbent og uforligtende fællesskab for dig, som ønsker mere nærvær i moderskabet

Support


Engagerede mødre og en spaceholder der vil løfte dig, nære dig og inspirere dig

Information


Ved hvert møde vil der være et nyt emne vi skal dykke

ned i sammen. Vi dykker ned i alle moderskabets facetter, familielivet, alternativ behandling og meget mere. 

Mødregruppen byder på:

Udvikling


Du vil modtage øvelser der sætter fokus på

livet som mor og vi vil i fællesskab løse dem

Forkælelse & Velvære


Du vil modtage kærlige behandlinger og

opleve en fornyet energi og en dyb ro i din krop

All inklusive


Du vil hver gang få snacks, kaffe, te og 

urtedrikke.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Mødregruppen åbner op igen d. 22/10
Vi mødes i tidsrummet 10.00 - 12.00 

Pris pr gang. 75 kr.


Tilmelding: kontakt@hjertehjem.dk - herefter vil du indenfor 24 timer modtage bekræftelsen på din tilmelding. Tilmelding skal ske senest 24 timer før mødestart. 


10.00


Vi mødes til en lille fællessang med baby.

10.15.


Dagens tema fremlægges

og arbejdes med.

dagsplan

11.15


Fri leg, snacks, amning, babytjek, byttebiks m.m.

12.00


Farvelsang & kram

Jeg har et ønske om at skabe et trygt rum. Derfor er der tilmeldingskrav, så jeg kan garantere de mødre der kommer her, at man ikke sidder alene. Meningen er at vi skal holde hinanden og støtte hinanden. 


Der er børn med i cirklen. Børnene tages der hensyn til og vi tilpasser vores rejse sammen med dem og tager de omsorgsperioder for os selv som børnene giver os mulighed for. Min tanke er at vi hjælper hinanden og giver hinanden åndehuller til at snakke, trøste, grine, putte. 


Jeg glæder mig helt ned i maven.