Behandlinger

HVAD TILBYDER JEG

BABY & BØRNEBEHANDLING


En blid og kærlig behandling, hvor jeg kombinerer zoneterapi, akupressur, massage og principper fra Kranio-Sakral terapien. Denne behandling er særligt god til forstoppelse, uro/søvn, forkølelse, refluks, kolik, hoste og snot, eksem, øre- og øjenbetændelse, night terror, koncentrationsbesvær.


30 min. // 300 kr.

POST PARTUM LOVE


Til dig kære kvinde, der lige er blevet mor. Som mor oplever du forandringer både før, under og efter graviditet. Disse forandringer er typisk hormon- eller stressbetinget. Men kan også bunde i andre ubalancer i kroppen.


Behandlingen tager hånd om dig, der trænger til en pause, og trænger til at mærke dig selv igen. Behandlingen er ren wellness for krop og sind. Du vil opleve en større energi, et roligere sind og en krop i balance. 2 timer // 1200 kr. 

RO - ALENETID TIL MOR


RO er alenetid du kan booke i min klinik. ALLE mødre har brug for alenetid. Og rigtig mange har svært ved at finde roen hjemme hos sig

selv. I min klinik kan du komme med en bog, din notesbog, du kan få et fodbad, trække orakelkort, samle tankerne, tage en lur. 


RO kan bookes efter en behandling, hvis man ønsker ekstra tid til at lande efter en behandling. 


60 min // 100 kr. 

VELVÆRE & ENERGILØFT


Denne behandling henvender sig til alle. Behandlingen vil have fokus på at afhjælpe stagnationer i kroppen, løsne og forløse. I behandlingen bruges massage med æteriske olier, monotone strygninger, akupressur, zoneterapi og TFT/EFT. 


60 min. // 600 kr.