BLOG

KVINDELIV. MODERSKAB & FAMILIE

Jeg behandler ud fra en holistisk vinkel, og arbejder derfor med kroppen som en helhed.


Her vil du få de vildeste tips og tricks fra både zoneterapiens og akupressurens verden, krydret med en masse erfaringer og tanker.


Mit store ønske er at alle forældre lærer at give deres babyer og børn den bedste start, samt give dem en god ballast til resten af livet.


Meget kan læres og dyrkes hjemmefra med den rette viden og vejledning.


Du vil selvfølgelig også finde tips og tricks der kan hjælpe voksne, herunder især omkring hormonregulering, stress og hvad der ellers kan opstå i familielivet.

Jeg rådgiver familier i at få en mere harmonisk hverdag sammen med deres børn, så skyldfølelsen ikke hænger uden på tøjet når weekender og ferier starter.


Jeg vejleder i at være hjemmegående, i at bo i ny by som mor uden omgangskreds, og i at være ung mor i dagens Danmark.


Jeg støtter og vejleder unge mødre i at lave et skifte i deres karriere, da jeg ved på egen krop, hvad det kan gøre ved en at blive mor midt i kandidaten.


Du vil finde en masse referater af artikler, bøger, mine egne fortællinger fra hjemmelivet og en masse tips og tricks til at få familielivet til at gå op i en højere enhed. Du er trods alt landet hos HJERTEHJEM.

Det ultimativt vigtigste for os mennesker er at have en tryg og harmonisk base, hvor vi altid kan søge tryghed.


Hvis basen ikke fungerer, har vi ikke overskud og energi til at hjælpe os selv og andre. Vi mister fokus, overskud og glemmer hvem vi er og hvad vi er her for.


Derfor er det super vigtigt at hjemmet spiller - for alle.


Jeg vil derfor rådgive i et harmonisk hjem uden kemi, hvor der er plads til alle og vil også komme meget mere ind på de omgivelser vi er i.


For hjemmet er den primære base, men de omgivelser vi befinder os i, er mindst ligeså vigtige at pleje og passe.