Behandlinger

KVINDELIV. MODERSKAB & FAMILIE

Behandlinger

Mother Blessing - ultimativ forkælelse til den højgravide (37+)


Faktisk glemmer de fleste af os kvinder, at den vigtigste tid at forkæle sig selv på, er lige inden fødslen. Din krop er stor, tung og anderledes end den plejer at være. Du er træt, sover dårligt og er måske plaget af bækkenløsning, vand i kroppen eller kvalme?  De fleste mødre venter med at gøre noget for sig selv til efter fødslen. Siger de. Men så glemmer de sig selv. Og inden fødslen, var der kun baby og klargørelse i hovedet. De glemte dem selv.


Den her behandling skal alle gravide have! Basta. Det er REN wellness for krop og sjæl. Du bliver forkælet fra top til tå med fodbad, chokolade, lækker kvindete, krystaller, massage og får modningsakupressur, rebozo og en total afstressende behandling, hvor du må falde i søvn eller bare være dig for en gangs skyld.


Til dig der synes du er lidt for tung og lidt for træt.


Varighed: 1,5 time

Pris: 995,-


Energibehandling


Til dig kære kvinde, der lige er blevet mor. Som mor oplever du forandringer både før, under og efter graviditet. Disse forandringer er typisk hormon- eller stressbetinget. Men kan også bunde i andre ubalancer i kroppen.


Behandlingen tager hånd om dig, der trænger til en pause, og trænger til at mærke dig selv igen. Behandlingen er ren wellness for krop og sind. Du vil opleve en større energi, et roligere sind og en krop i balance. 

Jeg benytter mig af teknikker fra zoneterapi, akupressur, kranio-sakralterapi, EFT (emotional freedom technique), healing, massage, meridianbanemassage og visualisering kombineret med vejrtrækningsøvelser.


Det er en smuk gave at give til sig selv eller en kær, som afstresser og afspænder.


Varighed: 1,5 time.

Pris: 795,- 


Babybehandling


En blid og kærlig behandling, hvor jeg kombinerer zoneterapi, akupressur, massage og principper fra Kranio-Sakral terapien. Denne behandling er særligt god til forstoppelse, uro/søvn, forkølelse, refluks, kolik, hoste og snot, eksem, øre- og øjenbetændelse. Da det er meget forskelligt hvordan en baby tager imod en fremmeds hænder, vil en behandling oftest vare 30 min.


Det smukke ved en babybehandling er, at de typisk ikke skal have ligeså mange behandlinger som os voksne, da deres system er fint, naturligt og uberørt. Derfor tager de også meget lettere mod behandlingen. Det vigtigste er, at baby og mor får en tryg, varm og rolig oplevelse i min klinik. Jeg har altid legetøj, rolig musik og varme i lokalet.


Varighed: 30 min.

Pris: 240,-


Teenbehandling (7-18 år)


Denne behandling egner sig til de større børn. Det større barn har brug for ro, og har nemmere ved at give sig hen til behandlingen, end de små. Jeg bruger teknikker fra zoneterapi, akupressur, massage og EFT (emotional freedom technique) . Derudover mærker jeg efter om der er plads til en visulaseringsøvelse hos det enkelte barn.


Denne behandling er særligt god til kropslige ubalancer, som svækket immunforsvar, forstoppelse, vokseværk, betændelser, sengevædning, og dårlig søvn. Men er altså også enormt effektiv til de psykiske ubalancer, som viser sig i denne aldersgruppe. Her kan der være tale om ADHD, uro i kroppen, kocentrationsbesvær, angst, depression og lavt selvværd.


Varighed: 60 min.

Pris: 579,-


Energibehandling til mor & baby


Denne behandling er til dig, hvor jeg fornemmer at babys ubalancer stammer fra en kompliceret fødsel eller fra nogle uforløste følelser hos mor. Her kan man behandle både mor og baby gennem hinanden. I er nemlig så ultra meget forbundne og I påvirker hinanden indbyrdes meget mere end man tror.


Varighed: 60 min.

Pris: 579,-


EFT/TFT - Emotional freedom technique / Tankefelts Terapi


EFT/TFT er en unik og hurtig behandlingsform, der hurtigt løsner op for ubalancer i kroppen ved at man taler om problemet, mens man tapper på særlige punkter på kroppen. Jeg oplever at denne form for behandling er særligt effektivt til børn mellem 6 og 18, når den er enkeltstående.  Det er særdeles effektivt til angst, depression, mindreværd, ængstelighed.


Metoden bruger jeg også til nye mødre, der har svært ved at steppe ind i den nye rolle eller bryde nogle mønstre man ikke er glad og stolt over at have med sig i bagagen.


Varighed: 60 min.

Pris: 579,-


Rebozomassage


Først og fremmest er rebozomassage ikke kun til gravide. Rebozomassagen er perfekt til alle kvinder. Den er kendt for at være ultimativ nydelse for gravide, fordi man kan skabe en følelse af at være vægtløs og derudover har den utrolig mange gavnlige effekter på den gravide krop. Blandt andet kan massagen afhjælpe graviditetsgener, lindre bækkenløsning, få barnet til at sætte sig fast og vende rigtigt, samt sætte kroppen naturligt igang.


Massagen er fantastisk til at give kroppen et oxytocin brusebad, så du går herfra med en følelse af fuldkommen ro og kærlighed i dit system.


Varighed: 60 min.

Pris: 579,-


Jeg vil glæde mig til at se dig i min klinik

✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Min tilgang til behandling er altid holistisk, hjertelig og intuitiv. Jeg ser kroppen som en helhed, der er forbundet fra top til tå. Mit fokus er på energien og hvordan den kan føre ubalancer ud af kroppen ved at åbne op. Ved kærlig, naturlig og intuitiv behandling kan diverse ubalancer, fysiske som psykiske, løsnes fra kroppen og give ro og balance i systemet.


Grundet den intuitive behandlingsform, kan du opleve at jeg ændrer eller supplere den aftalte behandling med en anden, under bekræftelse fra dig og din krop, hvis det føles mere rigtigt end udgangspunktet. Herunder kan du se hvilke behandlinger jeg udbyder i min lille skønne klinik, midt i Svendborgs hjerte.


✨ ✨ ✨ ✨ ✨