Behandlinger

Baby- og børnebehandler

svendborg . odense  

Behandlinger

Min tilgang til behandling er altid holistisk, hjertelig og intuitiv. Jeg ser kroppen som en helhed, der er forbundet fra top til tå. Ved en blid, kærlig, naturlig og intuitiv behandling kan de fleste ubalancer, fysiske som psykiske, løsnes fra kroppen og give ro og balance i kroppen og sindet.


Grundet den intuitive behandlingsform, kan du opleve at jeg ændrer eller supplerer den aftalte behandling med en anden, under bekræftelse fra dig og din krop. Herunder kan du se hvilke behandlinger jeg udbyder i min lille skønne klinik, midt i Svendborgs hjerte.


✨ ✨ ✨ ✨ ✨


Baby- & børnebehandling (0-7 år)


En blid og kærlig behandling, hvor jeg kombinerer zoneterapi, akupressur, massage og principper fra Kranio-Sakral terapien. Denne behandling er særligt god til forstoppelse, uro/søvn, forkølelse, refluks, kolik, hoste og snot, eksem, øre- og øjenbetændelse. 


Det smukke ved en babybehandling er, at de typisk ikke skal have ligeså mange behandlinger som os voksne, da deres system er fint, naturligt og uberørt. Derfor tager de også meget lettere mod behandlingen. Det vigtigste er, at baby og mor får en tryg, varm og rolig oplevelse i min klinik. Jeg har altid legetøj, rolig musik og varme i lokalet. Da det er meget forskelligt hvordan en baby tager imod en fremmeds hænder, vil en behandling oftest vare 30 min.


Varighed: 30 min.

Pris: 300,-


Børnebehandling (7-14 år)


Denne behandling egner sig til de større børn. Det større barn har brug for ro, og har nemmere ved at give sig hen til behandlingen, end de små. Jeg bruger teknikker fra zoneterapi, akupressur, massage og EFT (emotional freedom technique) . Derudover mærker jeg efter om der er plads til en visulaseringsøvelse hos det enkelte barn.


Denne behandling er god til kropslige ubalancer, som svækket immunforsvar, forstoppelse, vokseværk, betændelser, sengevædning, og dårlig søvn. Men er altså også enormt effektiv til de psykiske ubalancer, som viser sig i denne aldersgruppe. Her kan der være tale om ADHD, uro i kroppen, kocentrationsbesvær, angst, depression og lavt selvværd, konflikter i familien (eks. skilsmisse).


Varighed: 60 min.

Pris: 600,-


Efterfødselskærlighed


Til dig kære kvinde, der lige er blevet mor. Som mor oplever du forandringer både før, under og efter graviditet. Disse forandringer er typisk hormon- eller stressbetinget. Men kan også bunde i andre ubalancer i kroppen.


Behandlingen tager hånd om dig, der trænger til en pause, og trænger til at mærke dig selv igen. Behandlingen er ren wellness for krop og sind. Du vil opleve en større energi, et roligere sind og en krop i balance. 

Jeg benytter mig af teknikker fra zoneterapi, akupressur, kranio-sakralterapi, EFT (emotional freedom technique), healing, massage, meridianbanemassage og visualisering kombineret med vejrtrækningsøvelser.


Vi arbejder med din fødselshistorie og skaber ro, tillid og tryghed omkring den. Vi kan sammen trække orakelkort omkring dit moderskabog snakke derudfra. Og med dig hjem får du en hjemmelavet te og urter til yonisteam, der er sammensat til dig, samt en olie der styrker din intuition i moderskabet. 


Det er en smuk gave at give til sig selv eller en kær, som afstresser og afspænder.


Varighed: 2 timer.

Pris: 1200,- 


Mothering the mother


Ceremoni for moderen der har født. En smuk ceremoni med dine nærmeste veninder eller familie. En ceremoni hvor moderen og livmoderen hyldes og der skabes en rolig, nærværede stund for den nybagte mor fyldt med kærlighed, ro og overflod af støtte. 


Ceremonien tilrettelægges individuelt, hvor vi taler om hvilke elementer der skal indgå. Det kan være elementer som meditation, kvindepraksis, yonisteam, lave en lækker creme, teceremoni, rebozosvøbning, snak om hvilken støtte man ønsker at modtage i efterfødselsperioden, taknemmelighedskrukke mm. 


Varighed: 4 timer.

Pris: 2400,- (Prisen kan deles mellem alle deltagere)
Antal deltagere: Max. 10 (Corona version: Max. 5)

RO - Alenetid til mor


RO er alenetid du kan booke i min klinik. ALLE mødre har brug for alenetid. Og rigtig mange har svært ved at finde roen hjemme hos sig

selv. I min klinik kan du komme med en bog, din notesbog, du kan få et fodbad, trække orakelkort, samle tankerne, tage en lur. 


Jeg sætter min klinik til rådighed to gange om ugen til din RO. Kontakt mig for tidspunkter, da de vil varierer efter hvornår jeg selv har behandlinger. 


Varighed: 60 min. 
Pris: 100,-


Aroma Touch Technique Therapy & energibehandling


Aroma Touch er en helt særlig form for massage teknik. Med denne meget blide behandling sørger jeg får at du kommer helt ned i gear, slapper af og giver slip. Der er 99,9% sandsynlighed for at du falder i søvn under denne behandling. Simpelthen fordi du bliver lullet stille og roligt i søvn. 


Massagen foregår med æteriske olier, der alle taler til dine sanser. Under massagen bruges kun blide, monotone strygninger, som gør at du føler dig helt tung og afstresset. Behandlingen efterlader dig med fornyet energi, samt en komplet ro i krop og sjæl. 


Varighed: 60 min.

Pris: 600,-

NADA øreakupunktur


NADA er en meget effektiv behandlingsform mod depression, stress, transformation og mønsterbrydning/afhængigheder. Jeg tilbyder NADA som en enkeltstående behandling, eller som en behandling der kan tilkøbes en energibehandling. 


Varighed: 45 min. 

Pris: 320,-