OM MIG

Mit navn er Kathrine Esther, jeg er 32 år og mor til Egon & Elva. Min lille familie og jeg flyttede fra Århus til Svendborg, da Egon var en lille gut, for at finde en anden ro, tid og nærvær. Her bor vi stadigvæk i et skønt hus tæt ved by, skov og strand. 


Jeg er uddannet alternativ baby- og børnebehandler hos Katrine Birk og er også certificeret "Tryk og glad" behandler på femte år. Med "Tryk og glad"-certifikatet er du sikret en behandler der er opdateret i den nyeste viden indenfor alternativ og holistisk behandling af babyer og børn.


Udover at være uddannet baby- og børnebehandler, har jeg modtaget kursus i energimassage for babyer og børn, babymassagekursus og kursus i ernæring til småbørn og gravide, homøopati til husapoteket med fokus på graviditet, efterfødsel og børn, ammekursus med fokus på blid og rolig amning. 


Derudover er jeg holistisk fødselshjælper med specialisering i kvindevisdom. Jeg har specialiseret mig indenfor efterfødselsperioden og rebozosvøbninger, kvinderitualer og praktisering. Jeg har suppleret min visdom med NADA øreakupunktur og aroma touch technique therapy.


Udover at behandle i klinikken, laver jeg workshops - både online og face-to-face i mødregrupper og til events. Jeg holder foredrag om babybehandling, omkring moderskabet og dets både hårde og skønne sider, samt omkring dét at være hjemmegående i en moderne tid.


Følg med her, på bloggen og på min facebookside! Hvor jeg ofte kommer med tips, tricks og brevkassesvar.


Skriv gerne til mig på kontakt@hjertehjem.dk, hvis du har spørgsmål <3


Knus & kram,

Kathrine

svendborg   .   odense

Baby & børnebehandling