Workshops & foredrag

Workshops & foredrag

Én af mine vigtigste missioner med hjertehjem, er at komme ud til jer. Jeg kommer glædeligt både ud til private, mødregrupper, events og virksomheder og videregiver min viden om børn, kvinder og familieliv.


Når jeg holder workshops og foredrag er tryghed, nærvær og lækkerhed store faktorer  der spiller ind. Derfor har jeg altid lækre rene økologiske olier med til alle deltagere, materiale hvor ALT info og øvelser står på, samt øko lækkerier til at forsøde hele tilværelsen med.


✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Tryk og glad workshop


Der findes fire forskellige tryk og glad-workshops, og er dem jeg er certificeret af Katrine Birk til at afholde. En Tryk og glad workshop er meget informativ for forældre, der ønsker at kunne hjælpe deres barn med ubalancer fra urolig søvn til maveproblemer til hoste og snot.


Til en Tryk og glad workshop for du altid et gennemført materiale med hjem, hvor der er en del der er udarbejdet af Katrine Birk, og en del der er udarbejdet af mig selv. Derudover får du en lækker økologisk olie (neutral eller med lavendel), en masse viden om dit barn, punkter og zoner du kan bruge til at hjælpe dit barn, samt nogle lækkerier.


Varighed: 1,5 time

Pris: 200,- / deltager + baby

Forstå og hjælp dit urolige barn


Denne workshop henvender sig til dig, der har et barn der let bliver uroligt, utålmodigt og frustreret. Du oplever måske at dit barn reagerer med vrede, aggressivitet og har svært ved at finde ro og stilhed i sig selv. Både om dagen og om natten. Eller du oplever måske et barn der er indadvendt, har let til tårer, er ukoncentreret og har svært ved at sove om natten?


På workshoppen vil du få en forståelse af dit urolige barn, samt få nogle virkeligt effektive redskaber til at hjælpe og skabe ro.


Jeg afholder gerne denne workshop for forældre, vennepar, mødregrupper, institutioner eller andre der kunne have interesse.


Varighed: 1,5 time

Pris: 200,- / deltager  *  Pris: 300,- / pr. forældrepar.

Hjertehjem og hjerteligt moderskab


Bliv tro mod dig selv og dit barn - og stå stærkere i dit eget lys.


Lær at blive selvsikker i dine valg omkring opdragelse og moderskab. Du vil blive guidet i at mærke efter og tage ansvar - uafhængigt af autoriteter og hvad andre mener og tænker om dine valg.


Du vil få konkrete redskaber til at stole på dit hjerte, fremfor de autoriteter der fylder hos dig. Du vil lære at stole på din egen moderintuition og vide at DU gør det rigtige for dit barn.


Jeg vil blandt andet komme ind på de konsekvenser det kan have for os selv som mødre, men også for vores børn, hvis vi kommer til at følge særlige retningslinjer for opdragelse, sundhed og livet generelt. Når jeg siger særlige retningslinjer, mener jeg både samfundsautoriteter, mønstre og forventninger i samfundet og nye opdragelsesinstanser, som er vækket til live eller opstået.


Min klare holdning er nemlig den, at ALLE er forskellige - INGEN passer ind i en boks og det giver derfor heller ikke mening at sige “sådan her GØR man bare”.


Der er INGEN der bare skal gøre sådan. Uanset om det gælder valg af opdragelsesmetoder, vacciner, medicin, kost, fjernsyn, skole, etc.


Jeg vil forsøge at løfte din energi, så der bliver plads til at du kan løfte dit eget hjerte og dermed højne din intuition, så du kan blive fuldkommen sikker i dit moderskab, når du skal træffe beslutninger for dig selv, dit barn og hele familien fremover.


Workshoppen holdes for mødregrupper, private grupper eller institutioner.


Pris: 150,- / deltager

Rebozo workshop for par


Rebozo er et fantastisk redskab at kunne bruge gennem graviditeten og er i særdeleshed effektiv under selve fødsel, da det styrker veernes arbejde, samt lindrer smerterne. Og noget helt andet er, at rebozoen også er en dejlig ting for manden at kunne gøre for sin kvinde, da man tit kan føle sig lidt overflødig. Rebozoen kan styrke jeres bånd, da I pludselig bliver mere fælles om graviditeten og han også kommer tættere på barnet og den proces du befinder dig i. Derudover boostes kærlighedshormonet oxytocin under rebozomassagen, så der måske også bliver lidt flere kys.


Jeg elsker at vise manden hvordan han kan hjælpe sin kvinde bedst muligt. Og det er den her workshop altså perfekt til.


Varighed: 1,5 time

Pris: 669,-

Fødselsforberedelse for par


Noget af det vigtigste inden en fødsel, er at man er godt forberedt. Ikke kun på graviditeten og fødslen, men i særdeleshed også på tiden bagefter.


Min fødselsforberedelse starter tidligt i jeres graviditet, hvis I ønsker det. Jo tidligere du starter din forberedelse, jo bedre muligheder er der for at blive styrket i de nye forældreroller i træder ind i. Og eventuelt også nye roller til større søskende.


Denne fødselsforberedelse kan gøre dig klogere på graviditet, fødsel og tiden efter. I dette forløb får du viden, øvelser, visualiseringer, behandlinger der styrker og afbalancerer kroppen, rebozomassage (og rebozoworkshop for dig og din partner), samt vejledning i klargørelse til fødslen.


Prisen vil afhænge af hvordan man sammensætter forløbet.