Sydfyns alternative mødregruppe

Sydfyns alternative mødrefællesskab

Det alternative mødrefællesskab er et drop-in fællesskab. Vi mødes hver anden fredag i lige uger, og snakker om emner indenfor graviditet, fødsel og moderskab. 


Gruppen kan fungere som et supplement til din mødregruppe, eller som et sted hvor du henter inspiration, nærvær og et andet fællesskab. 


Gruppen er dynamisk og kan ændre sig fra gang til gang. Sommetider er vi to og sommetider er vi ti. Alle er velkomne med deres babyer og børn. 


Kathrine Esther holder rum for dig, så du trygt kan lande. 


Her i HJERTEHJEM er det helt okay, at have en dag hvor man ikke har sovet, eller ikke har fået spist, eller ikke nåede at skifte ble inden man kom. Eller for den sags skyld at komme for sent, fordi man skulle skifte ble eller give mad. 


I HJERTEHJEM er der mulighed for at være deltagende i cirklen, men der er også mulighed for blot at være. Læne sig tilbage og amme/give flaske. Pusle og lege. Tage et bad eller en lur, hvis du har brug for det. 


I det alternative mødrefællesskab hjælper vi hinanden. Vi henter kaffe og te til de ammende. Vi giver en krammer til dem der har brug for det. Og så har vi den fantastiske byttebiks. 


BYTTEBIKSEN er åben til alle mødegange. Der er graviditetstøj, ammetøj, vikler, babytøj og legetøj, sko og tørklæder. Og du er velkommen til at bidrage til byttebiksen, hvis du selv har noget du ønsker skal indgå i en kærlig rotation. 


Til hver mødegang vil der være planlagt et tema som dagen vil cirkle om. En dag i den alternative mødegruppe ser typisk sådan her ud. 


09.45-10.15: Mødre og børn ankommer. Man kan sætte sig til rette. Amme, give flaske, pusle eller måske en baby skal puttes. Der er te og kaffe på kanden, og snack fadet er klar. Der er mulighed for at få tjekket baby efter ifht. skævheder hos alternativ baby- og børnbehandler Kathrine Esther. 


10.15: Vi sætter os i cirkel. Kathrine Esther byder velkommen og vi præsenterer os selv og vores baby. 


10.30: Oplæg om dagens emne. Se kalendertavlen herunder for information om temaer i den alternative mødregruppe. 


11.00-11.30: “Fri leg”. Her snakker vi tit videre på emnet eller om hvad der opstår i fællesskabet. Vi bytter tøj fra byttebiksen, griner, græder, pusler og ammer. 

Pris: 50 kroner inkl. snacks, te & kaffe. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Kalender EFTERÅR/VINTER 2019


Vi mødes hver anden fredag i lige uger 10-12


Uge 40 / 4. oktober 
Maskulin og feminin energi: hvordan balanceres energierne i hjemmet, og
hvordan balanceres de i dig selv? 


Uge 42 / 18. oktober 
Efterårsferie ♥ 


Uge 44 / 1. november
EFT til hverdagsbehov. Lær hvordan du håndtere hverdagens stress, angst
og mistillid med simpel og effektiv EFT. 


Uge 46 / 15. november 
Affirmationers kraft. Vi skal snakke om affirmationer i moderskabet,
samt hygge os med at pynte smukke sten med stenmaling og budskaber. 


Uge 48 / 29. november 
Selvkærlige rutiner og hvordan skaber du et rum for dig selv midt i et familiekaos? 

Uge 50 / 13. december 
Julehygge og afslutningen på et år. Tema: om at give slip og gøre plads til nyt. 

Uge 52 / 27. december 
Juleferie ♥