Mother Blessing - Wellness til den kommende mor

MOTHER BLESSING

Wellness for den højgravides krop og sjæl

Du hører ofte om babyshower, hvor man hylder den kommende baby med lege, kager og ting. Men alt for ofte bliver den skønne kommende mor glemt ( i alt det sjove).

 

I stedet for - eller også - burde man holde MOTHER BLESSINGS, hvor man hylder moderen og kvinden, for at sætte liv til verden og for at gå ind i rollen som 100% givende væsen.

 

Hun skal næres og æres inden denne rolle. Hun skal fyldes op med kærlighed og lades med den mest nærende energi inden hun skal steppe ind i rollen som mor - så hun kan stå stærkt, sikkert og nydelsesfyldt i hendes moderskab.

 

Denne behandling er en fuldkommen wellness oplevelse for dig som højgravid. Det er en sanselig og nærværende kropsbehandling, som er udarbejdet særligt til gravide i uge 37 +, gennem mine erfaringer som holistisk fødselshjælper og alternativ behandler. Behandlingen imødekommer dine særlige behov du måtte have i den sene graviditet. Nakkespændinger, plukveer, bækkenløsning, vand i kroppen. Derudover er denne behandling med til at modne kroppen til at blive klar til fødslen og booste dig.

 

Du får 30 min. fodbad med beroligende olier. Under fodbadet får du serveret renset vand med krystaller der nærer det du har behov for, frisk frugt og lækkerier. Du kan vælge at sidde i ro og mag og nyde stilheden og være dig. Eller du kan vælge at få en snak med mig om fødslen, moderskab, frygt og glæde. Jeg holder dig hele vejen - uanset hvad du kommer med af tanker.

 

Herefter får du 60 min. afslappende behandling, der styrker dig som kvinde, modner din krop til fødslen og tager hensyn til de udfordringer og ubalancer du måtte komme med. Jeg benytter mig af energiterapi, healing, zoneterapi, akupressur og rebozo under behandlingen.

 

Blide stygninger og akupressur vil booste dit kærlighedshormon, oxytocin, som både styrker båndet mellem dig og dit barn, men også sætter skub i veer og gør dig klar til fødslen.

Behandlingen vil:

Beroligende dit nervesystem - Gøre dig rolig og afslappet

Give bedre søvn

Lindrer bækken- og rygsmerter

Gøre kroppen parat til fødslen (oxytocin-boostende)

Reducere væske i din krop

Styrke din indre kvinde og urkraft

Varighed: 1,5 time

Pris: 995 kr.