Closing-ceremony

CLOSING CEREMONY

En ceremony for den nybagte mor og hendes nærmeste

At træde ind i rollen som mor, kan være enormt overvældende, smukt, sårbart, stressfremkalende og alt muligt andet. Men hvad det også kan være, er at det kan være svært at finde tilbage til de rødder man havde sammen med sine veninder.

 

Det kan være svært som nybagte mor at fortælle om ens fødselshistorie, nye grænser, udfordringer, parliv og hvad der nu end måtte være. Men det kan være mindst ligeså svært for dine veninder at mærke dine nye grænser, vide hvor meget du vil fortælle, hvad du har lyst til og brug for.

 

Jeg fik selv barn før mange i min venindekreds, og mærkede tydeligt at jeg manglede en måde at connecte med mine veninder på igen - og ville ønske at denne mulighed havde været der for mig.

 

Jeg vil nemlig skabe en ceremoni for jer! Hvor I connecter som veninder på ligefod, med nye rammer og nye indsigter.

 

En closing ceremoni er meget anerkendt i andre lande, for at hylde den nybagte mor. Og det er også en vigtig faktor i ceremonien, men fokus her vil også være på, hvordan I som veninder kan hjælpe hinanden og connecte fremadrettet.

 

Ceremonien vil bestå af tre dele.

 

- En healingscirkel, hvor fødselsberetningen, ønsker, grænser kan deles. Eller hvad der nu måtte være behov for. Det kan også være om pleje af sisterhood og venindeskab.

 

- Intuitiv forløsende danseseance hvor vi har det sjovt og fjoller, men samtidig healer i fælleskab. Seancen guides af mig, men man må go woth the flow, hvis det føles rigtigt.

 

- Vi slutter af med en rebozosvøbning, som vi laver sammen. Jeg guider jer i hvordan I svøber tørklæderne nænsomt om den nybagte mor og så har jeg min skønne skønne klangskål med, til at lave gennemstrømmende kærlighedsvibrationer, der øger oxytocinniveauet hos jer alle.

 

Ceremonien vil tage ca. 3 timer.

 

Alle der deltager får olier og et kompendie med hjem med gavnlige tips og tricks til baby, mor og den kommende familie.

 

Jeg anbefaler at det er mindst 8 uger siden mor har født, da jeg altid vil foretrække at mor bruger mest mulig tid sammen med baby først og fremmest. Alt det sjove kan vente - og forsvinder ikke!

 

Der er ingen grænser for hvilken overgang du befinder dig i til den her smukke ceremony med tætte kvinder. Det må gerne være 50 år siden du fik børn - det er lige virksomt 💜💜💜

 

Ceremonien kan foregå hjemme hos mor, hos en af jer andre eller i min klinik i Svendborg.

 

INTRO tilbud:

95 kr. pr. deltager, hvis der må tages billeder under ceremonien

MAKSPRIS: 950 (10 deltagere, hvis flere er de gratis)

 

195 kr. pr. deltager, hvis I vil beholde et intimt rum.

MAKSPRIS: 1950 (10 deltagere - hvis flere er de gratis)

 

NORMALPRIS:

230 kr. pr. deltager

MAKSPRIS: 2300 (ved over 10 deltagere, er resten gratis)