Baby- & børnebehandling (0-6 år)

BABY- & BØRNEBEHANDLING

Holistisk behandling af små børn

En blid og kærlig behandling, hvor jeg kombinerer zoneterapi, akupressur, massage og principper fra Kranio-Sakral terapien. Da det er meget forskelligt hvordan en baby tager imod en fremmeds hænder, vil en behandling oftest vare 30 min.


Det smukke ved en babybehandling er, at de typisk ikke skal have ligeså mange behandlinger som os voksne, da deres system er fint, naturligt og uberørt. Derfor tager de også meget lettere mod behandlingen. Det vigtigste er, at baby og mor får en tryg, varm og rolig oplevelse i min klinik. Jeg har altid legetøj, rolig musik og varme i lokalet.


Under en babybehandling vil jeg typisk vejlede den opmødte forælder i særligt effektive punkter og zoner, så man kan fortsætte behandlingen hjemme. Man får altid materiale med hjem.


Jeg får tit spørgsmål omhandlende min behandling, hvis baby er urolig og ked af det. Hvis jeres baby bliver ked af det under behandlingen vil jeg prøve noget andet. Det kan være jeg inddrager dig som forælder til at trykke på punkterne, måske hjælper det at baby kommer over til dig, måske hjælper det at behandlingen foregår under en rolig ammestund.


Med små børn må vi prøve os frem. Og der findes stort set altid en løsning.


Behandlingen er særligt effektiv mod

- Maveproblemer: forstoppelse, diarré, mavekramper

- Kolik

- Refluks / Silent Refluks

- Uro

- Søvnbesvær

- Immunforsvar

- Forkølelse, snot og hoste

- Hudproblemer: Arp, eksem, skæl, tør hud

- Øre- øjen- og halsbetændelse


Varighed: 30 min.

Pris: 240,-